Skip to main content

L'Acadèmia

Sobre nosaltres

Passarel·la és l’acadèmia que et brindarà totes les eines necessàries per aconseguir el teu objectiu: Ser Policia.

Passarel·la Acadèmia està liderada per un equip de professors amb comandaments policials, agents amb una excel·lent i extensa trajectòria en seguretat, psicòlegs, catedràtics i jutges, l’objectiu principal dels quals és recuperar l’essència de l’ensenyament on predomina l’efectivitat, l’alta qualitat i l’eficiència en el procés de formació dels nostres alumnes, per facilitar-ne l’ingrés a les Forces i Cossos de Seguretat.

A Passarel·la Acadèmia trobaràs tot el que necessites per fer realitat el teu somni. T’acompanyem en el camí cap a l’èxit professional, oferint-te la formació i el suport necessaris.

sobre nosaltres

PER QUÈ TRIAR PASSAREL·LA?

A Passarel·la Acadèmia posem a disposició dels nostres alumnes totes les eines necessàries perquè puguin fer els cursos amb la millor experiència, col·laborant i acompanyant durant tot el procés d’adaptació a les plataformes en línia perquè aprengueu tot el necessari i aconseguiu el vostre objectiu.

Disposem del millor equip de formació de la zona, integrat pels millors professors, destacats comandaments policials i agents, psicòlegs, catedràtics i jutges que us brindaran un seguiment individualitzat i setmanal.

T'ajudem a complir el teu somni aprendre millorar entrenar !

LES NOSTRES ACADÈMIES

les nostres academies
1
Av. de l’Abat Marcet, 43, 08225 Terrassa, Barcelona
2
Carrer de la Física, 13-17, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona

Des de Passarel·la Acadèmia, busquem constantment la comoditat pels nostres alumnes, és per això, que oferim formació en dues localitats diferents.

1

Acadèmia Terrassa

Av. de l'Abat Marcet, 43, 08225 Terrassa, Barcelona
2

Acadèmia Barcelona

Carrer de la Física, 13-17, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona

Contacta amb nosaltres

    Sobre què desitges obtenir informació?

    En quin centre estaries interessat a rebre la formació?